Trainingen & Workshops


Vierdaagse JTI Accreditatie


Datum: mei 2019

Tegen een kleine onkostenvergoeding kunnen reeds geaccrediteerden opnieuw de eerste twee dagen deelnemen!

Deze vierdaagse accreditatietraining is een zeer voordelige manier om te leren werken met de Jungiaanse typologie. De prijs van € 1950,– ex BTW is ongeveer 60% van wat u betaalt voor een vergelijkbare accreditatie.

Lees verder


JTI gebruiken bij coachen


JTI is een krachtig instrument om in te zetten bij het begin van een coaching.
Inzicht in persoonlijke, natuurlijke voorkeuren geeft herkenning. Daarbij krijgt de coach direct handvatten voor zijn of haar aanpak. De 3e mentale functie heeft daarbij een cruciale rol.

Maar als de gecoachte uit zijn of haar comfort komt veranderd het profiel…


InCompany Trainingen


Forstår organiseert teamtrainingen voornamelijk in de vorm van incompany trainingen. Samen met de opdrachtgever wordt het programma gemaakt en worden de resultaten afgesproken, die aan het eind van de training dienen te zijn behaald.

Het bestaande team, inclusief leidinggevende formuleert de doelstellingen van het team en de thema’s, die aan de orde dienen te komen tijdens de training.

Lees verder


JTI gebruiken bij teamprocessenHoe kun je de verschillen in persoonlijke voorkeuren aanwenden om het team beter en effectiever te laten functioneren?

Hoe kun je ervoor zorgen dat ieder teamlid die taken en opdrachten krijgt, die het best passen bij haar/zijn persoonlijke voorkeuren?

Lees verder


JTI in het onderwijs


Deze masterclass gaat in op de verschillende leerstrategieën en leerstijlen in samenhang met de typologie van Jung en sluit aan op de trend om steeds meer onderwijs op maat te willen geven.

Lees verder


Masterclass Type & Team gecombineerd met Coaching van Stress


Deze eendaagse masterclass is een efficiënte, gebruikersvriendelijke methode voor teamontwikkeling en heeft een aantal specifieke voordelen, vooral voor jou als je al werkt met Typologie. De methodiek is gebaseerd op het individuele JTI profiel.

Lees verder

JTI en motoriek


De eendaagse Masterclass JTI en motoriek is bedoeld voor trainers en coaches die al met typologie werken maar graag meer willen weten over de fysieke aspecten van de voorkeursprofielen en hier mee willen leren werken.

Lees verder


Opfrissen


Datum: 19 februari 2019

In deze nascholing van een dagdeel krijgen JTI geaccrediteerden (nieuwe) handvatten voor het inzetten van de JTI. Deelnemers worden op een inspirerende manier meegenomen in de essentie van Typologie en de kennis wordt opgefrist.

Lees verder