Eerste nieuwsbrief
 
Logo Forstår
Jungiaanse Type Index

Eerste nieuwsbrief van Forstår

Om te beginnen de beste wensen voor 2019! Een nieuw jaar, nieuwe kansen, uitdagingen. Maar wellicht ook een jaar met verbinden, verbazen en groeien: Forstår.
Logo Lefconsult
Pijl
Logo Forstår
Lefconsult wordt Forstår
Dick Otter heeft besloten om te stoppen met zijn werkzaamheden voor Lefconsult. Hij heeft mij (Remco Nijboer) gevraagd om zijn bedrijf Lefconsult voort te zetten. Ik vat dit op als een compliment en neem het 'stokje' met veel energie graag van hem over. Onder een andere naam.
Ik werk al ruim 10 jaar intensief met de Jungiaanse Type Index en de laatste jaren intensief met Dick. Het Center For Leadership (CfL) in Kopenhagen heeft het licentiehouderschap aan mij overgedragen. Inmiddels heb ik veel contact met mijn nieuwe Europese collega's over nieuwe ontwikkelingen binnen de JTI. Daarover zal ik jullie via de nieuwsbrief op de hoogte houden.

En… waar Dick en ik trots op zijn: op 8 maart 2019 komt het boek uit dat Dick en ik samen geschreven hebben: 80 Oefeningen. Daarover hieronder meer.
 
Website en webshop
Op de website www.forstar.nl vind je alle informatie. In dezelfde kleurenblokken zoals jullie dit gewend zijn van Lefconsult. In de webshop zijn dezelfde producten voor dezelfde service en prijs. Met één aanvulling: De vragenlijst èn het boek 'Inzichten in Jungiaanse Typen' voor een voordelige combinatieprijs.

Voor de online vragenlijsten (www.onlinejti.com) is niets veranderd. Als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt, neem dan contact op met Remco.
Schermafbeelding
Uitnodiging boekpresentatie '80 Oefeningen'
Op 8 maart 2019 van 14:00 - 16:00 uur presenteren wij ons oefenboek ergens in het midden van het land. We zijn er in geslaagd om 80 oefeningen te bundelen in dit boek die te gebruiken zijn bij het werken met teams. Een aantal bestaande oefeningen en veel zelf bedacht. We gebruiken de middag ook om afscheid te nemen van Dick en nader kennis te maken met Remco. Deze middag willen we op een creatieve manier, uiteraard gekoppeld aan typologie, met jullie vorm geven aan de woorden 'Oud' & 'Nieuw'.
Jullie komst wordt zeer gewaardeerd. En wellicht een leuke bijkomstigheid: het boek is vanaf dat moment te koop… Via deze link kun je je aanmelden.

Dick en Remco
'Forstår' is een Noors woord met de betekenis 'Begrijp'. De fonetische uitspraak is Foerstoor'. Een voor mij toepasselijke naam vanwege mijn passie met Noorwegen en de Noorse taal. En de JTI is een Noors instrument dat in 1998 is ontwikkeld.