Trainingen & Workshops


InCompany Trainingen

Forstår organiseert teamtrainingen voornamelijk in de vorm van in company trainingen.

Het bestaande team, inclusief leidinggevende formuleert de doelstellingen van het team en de thema’s, die actueel zijn en aan de orde dienen te komen tijdens de training.

Samen met de opdrachtgever wordt het programma gemaakt en worden de resultaten afgesproken, die aan het eind van de training dienen te zijn behaald. De duur van de training en eventuele daaruit voortkomende opdrachten om te zorgen voor een goede implementatie worden in het voorgesprek afgesproken.

We organiseren ook trainingen voor HRM-ers in organisaties, die geaccrediteerd zijn voor de Jungiaanse Typologie (MBTI, JTI, Alert) of geaccrediteerd willen worden voor de Jungian Type Index (JTI).

In deze training wordt een tweede diagnose instrument behandeld, zodat naast de gebruikelijke vragenlijsten door middel van fysieke oefeningen een extra indicatie tot stand komt om het ware Type vast te stellen. Daarnaast is er verdieping om de acht functies van onze persoonlijkheid te vertalen naar communicatie, veranderingsprocessen en omgaan met stress.
Duur van de training is in overleg vast te stellen.

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Klik hier om een e-mail te sturen.